Nr.
crt.
|
Titlul lucrării
|
Nume
si prenume
autor/autori
|
Universitatea/ Facultatea/
An de
studiu/ Specializarea
|
1
|
Organisme modificate
genetic
|
Moroşan
Nicoleta
Buliga
Florinela
|
Universitatea ''Ştefan cel Mare'' Suceava/ Facultatea de
Inginerie Alimentară/ IV IPA
|
2
|
O tehnică care a
revoluţionat genetica moleculară: reacţiei in lanţ a polimerazei (PCR- Polymerase Chain Reaction)
|
Chiraş
Adriana
Cioban
Mihaela
|
Universitatea ''Ştefan cel Mare'' Suceava/ Facultatea de
Inginerie Alimentară/ II CEPA
|
3
|
Aplicaţii ale PCR (Polymerase
Chain Reaction)
|
Agachi
Alexandra
Burlică
Elena
|
Universitatea ''Ştefan cel Mare'' Suceava/ Facultatea de
Inginerie Alimentară/ II CEPA
|
4
|
Transgenico en Espana
|
Francisco Tortosa Garcia
|
Universitatea Miguel Hernandez Spania
|
5
|
Tehnologii ale
ingineriei genetice. Fuziunea celulara şi hibridarea
somatică
|
Irimia
Georgiana
|
Universitatea ''Ştefan cel Mare'' Suceava/ Facultatea de
Inginerie Alimentară/ II CEPA
|
6
|
Structura genelor
eucriote şi principalele lor elemente de reglaj
|
Cucoş
Oana
|
Universitatea ''Ştefan cel Mare'' Suceava/ Facultatea de
Inginerie Alimentară/ II CEPA
|
7
|
Organisme modificate
genetic intre mit şi realitate
|
Andrei
Paula
|
Universitatea ''Ştefan cel Mare'' Suceava/ Facultatea de
Inginerie Alimentară/IV IPA
|
8
|
Cercetări privind
comportarea hibrizilor de porumb modificaţi genetic
comparativ cu omologii lor normali, in condiţiile din zona
centrală a Olteniei
|
Păunescu
Victor - Cătălin
Acsinia
Ramona Aida
|
Universitatea din Craiova/ Facultatea de Agricultură
|
9
|
Alimente transgenice -
un rău necesar?
|
Gherasim
Oana
Strugariu Andreea
|
Universitatea ''Ştefan cel Mare'' Suceava/ Facultatea de
Inginerie Alimentară/ II CEPA
|
10
|
Clonarea umană
|
Hirbu
Emilia
Oprescu
Irina
|
Universitatea ''Ştefan cel Mare'' Suceava/ Facultatea de
Inginerie Alimentară/ IV IPA
|
11
|
Aspecte generale ale
transgenezei
|
Andruş
Lorena - Daniela
|
Universitatea ''Ştefan cel Mare'' Suceava/ Facultatea de
Inginerie Alimentară/ II IPA
|
12
|
Tehnologia ADN - ului
recombinat. Enzime de restricţie
|
Cardei
Loredana
Foca Lia
- Alexandrina
|
Universitatea ''Ştefan cel Mare'' Suceava/ Facultatea de
Inginerie Alimentară/ II CEPA
|
13
|
Alimente modificate
genetic in scop nutriţional
|
Schipor
Adriana Petronela
Popovici
- Frumosu Ovidiu
|
Universitatea ''Ştefan cel Mare'' Suceava/ Facultatea de
Inginerie Alimentară/ II IPA
|
14
|
Riscurile transgenezei
|
Prescure
Ionela Lăcrămioara
|
Universitatea ''Ştefan cel Mare'' Suceava/ Facultatea de
Inginerie Alimentară/ III CEPA
|
15
|
OMG - Riscuri vs
Beneficii
|
Ioana
Georgiana
|
Universitatea Valahia Targovişte/ Facultatea de Ingineria
Mediului şi Biotehnologii/ IV TPPA
|
16
|
Lactoferina
|
Ancuţa
Lelco
|
Universitatea ''Ştefan cel Mare'' Suceava/ Facultatea de
Inginerie Alimentară/ V IPA
|
17
|
Plante transgenice cu
toleranţă crescută faţă de viruşi patogeni
|
Simon
Nadia
Zimbru
Raluca
|
Universitatea ''Ştefan cel Mare'' Suceava/ Facultatea de
Inginerie Alimentară/ II IPA
|
18
|
Aspecte economice şi de
mediu ale utilizarii organismelor vegetale modificate
genetic
|
Cărăbuş
Mihaela
Vieriu
Alina - Mihaela
|
Universitatea ''Ştefan cel Mare'' Suceava/ Facultatea de
Inginerie Alimentară/ II IPA
|
19
|
Animale modificate
genetic
|
Mironeasa Raluca
|
Universitatea ''Ştefan cel Mare'' Suceava/ Facultatea de
Inginerie Alimentară/ I IPA
|