Nr. crt.
|
Premiul
|
Titlul lucrării
|
Nume şi prenume
autor/autori
|
An de studiu/
Specializarea
|
1
|
Premiul I
|
Produse tradiţionale din carne de
porc-caltaboşi
|
Adriana-Mihaela PENTIUC
|
III C.E.P.A.
|
2
|
Premiul II
|
Ţuica - produs tradiţional
|
Ionica COŢOVANU
Anca-Magda PĂIUŞ
|
II C.E.P.A.
II I.P.A.
|
3
|
Premiul II
|
Painea - tradiţie şi obiceiuri la romani
|
Georgeta-Cristina MEHEDENIUC
|
III C.E.P.A.
|
4
|
Premiul II
|
Produse tradiţionale de carne din Bosanci
|
Lucia MIRĂUŢI
Lavinia-Crina LIVANU
|
II C.E.P.A.
|
5
|
Premiul III
|
Produse tradiţionale ale sărbătorilor de
iarnă-sangerete
|
Bianca DUMITRIU
Sergiu PĂDUREŢ
|
III I.P.A.
|
6
|
Premiul III
|
Branza de Năsal
|
Anamaria DUTUC
Oana Maria FECIORU
Teodora IRIMIA
|
II I.P.A.
|
7
|
Premiul special al juriului
|
La conacul Voia Boierilor
|
Anca-Mihaela SIDOR
Irina TRINCAN
|
III I.M.A.P.A.
|
8
|
Menţiune
|
Ocupaţia tradiţională a poporului roman -
păstoritul
|
Georgeta Vleju
|
III C.E.P.A.
|
9
|
Menţiune
|
Preparate vanătoreşti
|
Ana-Maria ACASANDREI
Larisa-Elena GITMAN
Elena-Alexandra BIDĂU
|
II I.P.A.
|
10
|
Menţiune
|
Caşcaveaua - produs tradiţional romanesc
|
Ionela PUTACU
Robert PINZARIU
|
III I.P.A
|
11
|
Menţiune
|
Bere blondă tradiţională din Bucovina
|
Domnica CHIŢAN
Adina-Elena TIMPESCU
|
IV C.E.P.A.
II I.P.A.
|
12
|
Menţiune
|
Alimente funcţionale tradiţionale obţinute
prin valorificarea zerului
|
Ilioara-Valentina ŞTEFĂNEL
|
III I.P.A.
|
13
|
Menţiune
|
Cozonacul-produs tradiţional romanesc
|
Ciprian MANOLACHE
|
I I.P.A.
|
14
|
Menţiune
|
Cobzele cu păstrăv afumat de la Valea
Putnei
|
Carmen-Maria ŢEGA
Raluca MIRONEASA
|
III I.P.A.
|
15
|
Menţiune
|
Sortimente tradiţionale de Cotnari
|
Carla-Ioana NEDELCU
|
III C.E.P.A.
|
16
|
Menţiune
|
Bucate tradiţionale moldoveneşti de
Crăciun
|
Alina-Maria ANASTASIE
|
I C.E.P.A.
|