DIRECTOR DEPARTAMENT
PERSONALUL ACADEMIC AL COLECTIVULUI
Discipline: Chimie fizică şi coloidală,Operaţii şi
aparate în industria alimentară/ Fenomene de transfer, Aditivi şi
ingrediente în industria alimentară
1. Îndrumător doctorat domeniul Ingineria Produselor Alimentare
2. Îndrumător doctorat domeniul Ingineria materialelor
Discipline: Analiză instrumentală
Tehnici de separare şi analize cromatografice,
Mărimi fizice şi sisteme de analiză automată, Analize spectroscopice
Bazele cercetării experimentale,
Metode moderne de analiză instrumentală şi
măsurarea mărimilor fizice
1. Îndrumător doctorat domeniul Ingineria
Produselor Alimentare
2. Îndrumător doctorat domeniul Ingineria
materialelor
Discipline:Falsificari si expertize specifice produselor alimentare Controlul si expertiza produselor alimentare si depistarea falsurilor / Analiza instrumentala / Metode si tehnici de analiza instrumentala
Indrumător doctorat domeniul Ingineria Produselor Alimentare
vezi prezentareDiscipline: Chimie analitica Controlul si expertiza bauturilor alcoolice si nealcoolice / Tehnologia bauturilor alcoolice si nealcoolice / Sisteme de monitoriza a mediului
vezi prezentareDiscipline: Tehnologia şi controlul calităţii în industria laptelui Biotehnologii alimentare
Management în alimentaţia publică Tehnologia produselor de alimentaţie publică
Managementul serviciilor
Managementul calităţii totale
Discipline: Elemente de inginerie mecanică, Elemente de inginerie electrică,
Informatică aplicată şi grafică asistată pe calculator, Operaţii şi aparate în industria alimentară,
Climatizări şi instalaţii de frig, Utilaj în industria alimentară, Elemente de inginerie, Auditarea, certificarea si gestionarea costurilor calitatii,
Organizarea unitatilor de alimentatie publica
Discipline: Politici si strategii globale de securitate alimentara,
Materii prime vegetale si animale modificate
genetic, Legislatie si protectia consumatorului,
Legislatie in alimentatie publica,
Managementul calitatii total
Discipline: Tehnologia şi controlul calităţii în industria de morărit
panificaţie
Proiectarea, omologarea şi certificarea produselor noi
Tehnologia şi controlul calităţii în industria cărnii
Sisteme de asigurare a calitatii
Climatizări şi instalaţii de frig
Discipline: Matematică şi statistică Modelarea matematică a datelor exprimentale Statistică matematică aplicată în studiul calităţii Informatică aplicată şi grafică asistată pe calculator Statistica aplicata în managementul turistic
Discipline: Metode şi tehnici de analiză instrumentală, Managementul igienei in alimentatia publica
Inocuitatea produselor alimentare,
Depistarea si analiza drogurilor,
Nutriţie umană şi toxicologie
Discipline: Tehnologia şi controlul calităţii berii şi a vinului Tehnologii generale Analiza senzoriala
Discipline: Marketing,
Management si marketing, Antreprenoriat,
Marketing si comportamentul consumatorului
Discipline: Chimie fizică şi coloidală
Chimie anorganică şi organică
Tehnici de investigare a factorilor de mediu / Ecologie
şi protecţia mediului
Discipline: Chimie anorganică şi organică
Chimia alimentelor
Discipline: Ambalaje şi design
Tehnologia produselor de catering
Discipline: Legislaţie şi protecţia consum
Discipline: Informatică aplicată şi grafică asistată pe calculator,
Materiale pentru echipamente din industria alimentară
Discipline: Aditivi şi ingrediente în industria alimentară;
Tehnologia şi controlul calităţii în industria berii
Discipline: Tehnologia si controlul calitaţii în industria carnii
Tehnologia si controlul calitaţii în industria de morarit
si panificatie
Proiectarea produselor noi
Prelucrarea peştelui şi a fructelor de mare
Tehnologia produselor de alimentaţie publică
Sisteme de asigurare a calităţii
Discipline: Limba engleză Psihologia alimentaţiei umane
Tehnici de comunicare
Discipline: Metode şi tehnici de analiză instrumentală
Microbiologia produselor alimentare
Analiză instrumentală
Discipline: Tehnologia şi controlul calităţii în industria cărnii,
Controlul calităţii materiilor prime în industria
alimentară, Falsificări şi expertize specifice ale
produselor alimentare, Controlul şi expertiza
produselor de alimentaţie publică
Discipline: Biochimie
Chimia anorganică şi organică
Chimia alimentelor
Discipline: Chimie anorganică şi organică (laborator)
Chimie fizică şi coloidală (laborator)
Auditul mediului (curs, seminar si proiect);
Protectia si conservarea biodiversitatii mediului (curs
si seminar).
Discipline: Metode şi tehnici de analiză instrumentală, Analiză instrumentală,Climatizări şi instalaţii de frig
Discipline: Tehnologia si controlul calitatii in industria laptelui
(laborator)
Tehnologia si controlul calitatii in industria berii
(laborator)
Microbiologia produselor alimentare (laborator)
Biotehnologii alimentare (laborator)
Depistarea si analiza drogurilor (seminar).